Ivan Branković - Prometejev dnevnik Expand

Ivan Branković - Prometejev dnevnik

Portalibris Portalibris

ISBN: 978-86-7818-189-4

New

4,00 €

Nepoznata letelica pala je u jugozapadnu Nemačku 1936. Zloglasni SS se potrudio da sve tragove sakrije. Skoro osamdeset godina kasnije, misteriozni čovek uvlači agenta Kolmena u potragu za odgovorima. Kakve su to predmete tražili mnogi, od mudraca iz Aleksandrijske biblioteke, preko templara do Hajnriha Himlera? Ova avantura će aktere romana provesti od ruševina Puma Punkua, preko Malmea do katakombi Beograda. Ta potraga će glavnog junaka naterati da preispita samog sebe do krajnjih granica.

Autor nas uvodi u svoju mešavinu žanrova koja lagano, a zatim sve brže guta čitaoca i ostavlja ga bez daha. Dok shvatite da vrtoglavom brzinom jurite najčudniju grupu ljudi, dolazite do vrhunca originalnog koliko i sami likovi. Nakon ovog vatrometa ideja i otkrivanja istine, jedno pitanje će vas mučiti: Da li da krenem ponovo? 
Milan Maksimović, SF-Serbia.com

Retki su romani poput Prometejevog dnevnika Ivana Branko­vića. Još ređi su oni koji drže pažnju kao Prometej. Samo što od ovog dnevnika nećete moći da se odvojite dok ga ne pročitate! 
Aleksandar Tešić, pisac

Type Roman
Released 2016
Genre Triler
ISBN 978-86-7818-189-4
Publisher Portalibris
Language Srpski
Binding Meki povez
Number of pages 224
Format A5

Write a review

Ivan Branković - Prometejev dnevnik

Ivan Branković - Prometejev dnevnik